Sammankoppla lönearter

Kan man inte koppla ihop lönearten för sjuklön med avdraget för samma period så det kommer upp automatiskt?

Kommentarer

• Hej Birgitta,

Det går alldeles utmärkt. Detta gör du via Uppläggning - Lönearter, dubbelklicka på lönearten, alternativt markera lönearten och klicka på Redigera-knappen i menyn.

På löneart 274 kan du alltså koppla löneart 275 enligt nedan enligt exempel nedan.

Detta görs alltså via Uppläggning - Lönearter, dubbelklicka på lönearten, alternativt markera lönearten och klicka på Redigera-knappen i menyn.

När du sedan registrerar X antal timmar på löneart 274 kommer motsvarande timmar automatiskt läggas till på löneart 275.

Johan Support

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Mitt inlägg förmodereras innan eventuell publicering. Jag har tagit del av policyn för personuppgifter och innehåll.